OGIBiz Website

Main Description
2847414

Menu
2833794
Main Description
2834529

Ενεργειακή Θεραπεία με τα 7 + 1 Τσάκρα
(8 Ενεργειακά Κέντρα)

Horizontal Image Area
2834530

Είμαστε ενέργεια. Τα πάντα είναι ενέργεια. Η Κβαντική Φυσική μάς έχει αποδείξει πλέον πόσο ρόλο παίζει η ενέργεια, όχι μόνο για τον ίδιο μας τον εαυτό, αλλά και για την ζωή μας με τους τους διάφορους τομείς της όπως οι σχέσεις μας, τα οικονομικά μας, η εργασία μας κλπ. Τα τσάκρα, δηλαδή τα ενεργειακά κέντρα του σώματος έχουν βρεθεί και μελετηθεί από την αρχαιότητα, στην Ινδία. Οι θεραπεία μέσω των 7+1 βασικών τσάκρα, βοηθά στο να βρεθεί η μπλοκαρισμένη ροή στο σώμα και να ανοιχτεί ξανά ο φυσικός της δρόμος. Η ροή που έχει εμποδιστεί για κάποιο λόγο, είναι η αιτία των μπλοκαρισμένων ή μπερδεμένων θεμάτων στην ζωή αλλά και των διαφόρων πόνων και ασθενειών στο σώμα. Αυτή η μέθοδος είναι και αυτογνωσιακή διότι εισάγει το άτομο στην εσωτερική του σοφία και δύναμη.

Ό,τι εκδηλώνεται στο φυσικό σώμα και στον υλικό κόσμο μας, έχει πρώτα δημιουργηθεί στο αόρατο και άυλο πεδίο που αποτελείται από καθαρή ενέργεια. Γι’ αυτό, αν θέλεις να έχεις: καλύτερη υγεία, καλύτερες σχέσεις, ανοιχτές προοπτικές και ευκαιρίες, βελτίωση στα οικονομικά σου, έλξη θετικών ανθρώπων και συνθηκών, άνοιγμα στον σκοπό σου και στον στόχο σου, τότε χρειάζεται να γνωρίσεις τον εαυτό σου, τα ενεργειακά σου μπλοκαρίσματα αλλά και τις δυνατότητές σου για αλλαγή και βελτίωση.

Έτσι θα σε βοηθήσει πολύ να μάθεις:

  • Τι είναι τα ενεργειακά κέντρα
  • Τι συμβολίζει το καθένα
  • Ποια είναι μπλοκαρισμένα και γιατί
  • Γιατί είναι πολύ σημαντικό να ξέρεις να μετράς την δύναμή τους
  • Ποια όργανα και συστήματα του σώματός μας επηρεάζει το κάθε κέντρο
  • Πώς συνδέεται το κάθε κέντρο με ανάλογο τομέα στην ζωής μας
  • Πώς συνδέονται τα κέντρα με τα ψυχοσωματικά μπλοκαρίσματα και τις ασθένειες
  • Ποιες είναι οι περιοριστικές σου πεποιθήσεις που σε σαμποτάρουν και πώς συνδέονται με τα τσάκρα σου
  • Πώς ξεμπλοκάρουν και πώς εξισορροπούνται
  • Τρόποι και Τεχνικές ενδυνάμωσης, χαλάρωσης, αυτοϊασης

Η γνώση και τα εργαλεία που θα σου δοθούν είναι διά βίου. Μπορείς να τα χρησιμοποιείς εύκολα και αποτελεσματικά κατά βούληση και κατ’ ιδίαν στον χώρο σου και στον χρόνο σου, χωρίς να χρειάζεσαι πάντα κάποιον να σε καθοδηγεί. Έτσι γίνεσαι εσύ ο δημιουργός της δικής σου ζωής, μέσα από θεραπεία και αυτογνωσία.

Να θυμάσαι πάντα πως το αξίζεις και πως σίγουρα το μπορείς, αν μάθεις το πώς….

Η γνώση και οι τεχνικές γύρω από τα τσάκρα δίνονται σε διήμερο ομαδικό ή ατομικό σεμινάριο, ή σε 8 ατομικές συνεδρίες των 70’-90’ λεπτών. Στις ατομικές συνεδρίες υπάρχει και μία 9η δωρεάν συνάντηση για παρακολούθηση του δέκτη μετά από το πέρας του κύκλου των 8 συναντήσεων.

Σε περιμένω με χαρά και αγάπη στο ταξίδι της αυτογνωσίας και αυτοθεραπείας σου μέσα από την αρχαία γνώση των 8 ενεργειακών σου κέντρων. Ένα ταξίδι γεμάτο αληθινά θαύματα!


Τι είπαν οι άλλοι για την θεραπεία τους:

«Μέσα στην 1η κιόλας συνεδρία είδα διαφορά. Το εκπληκτικό είναι, πως με το άνοιγμα του κέντρου της βάσης μου, με ειδοποίησαν για μία δουλειά την οποία και δέχθηκα με χαρά γιατί ήταν αυτό που περίμενα καιρό... Θαύμα?» Μ.Θ.


«Είχα ξεχάσει πώς είναι η χαρά. Είχα ξεχάσει να γελάω. Ήμουν ένα θλιμμένο άτομο. Έτσι ζήτησα βοήθεια από τη Νάνσυ. Στην 4η συνάντηση, όταν δουλέψαμε με το κέντρο της καρδιάς, ένιωσα κάτι να ανοίγει πραγματικά στην κλειστή και βαριά καρδιά μου… και λίγο μετά άρχισα να γελάω ασταμάτητα κατά την διάρκεια της συνεδρίας. Δεν το πίστευα! Ντρεπόμουν και λίγο γι’ αυτό που μου συνέβαινε, αλλά η Νάνσυ με καθησύχασε για να νιώσω ό,τι χρειαζόταν να νιώσω. Από εκείνη την ημέρα νιώθω και πάλι ένας χαρούμενος και αισιόδοξος άνθρωπος. Ευχαριστώ πολύ!!!» Α.Ζ.


«Πέταξα από πάνω μου και από μέσα μου πολλά βάρη που με δυσκόλευαν ψυχικά αλλά και σωματικά. Ήταν σα να έβγαλα φτερά. Ευχαριστώ!» Κ.Π.


«Χρησιμοποιώ πολύ την τεχνική με το φως και την συστήνω σε όλους να μάθουν να την κάνουν! Νιώθω έτσι προστασία, ηρεμία, διαύγεια, δύναμη. Μου παίρνει μόνο 3 έως 4 λεπτά κάθε πρωί και ξεκινάω την ημέρα μου με αισιοδοξία και χαρά! Την λατρεύω! Ευχαριστώ Νάνσυ μου!!!» Α.Λ.


«Να πω ότι βελτιώθηκαν τα οικονομικά μου? Ε, ναι θα το πω. Δεν το πίστευα ώσπου το βίωσα. Από την 2η κιόλας συνεδρία!» Κ.Α.


«Έκανα μια φανταστική επένδυση σε μένα. Αφέθηκα με εμπιστοσύνη στην Νάνσυ και δεν το μετάνιωσα καθόλου. Ήταν για μένα μοναδική εμπειρία η κάθε συνεδρία, αφού κάθε φορά έβγαινε στην επιφάνεια και κάτι διαφορετικό. Κάθε φορά ένιωθα και πιο ανάλαφρη και πιο σίγουρη για τον εαυτό μου. Βελτιώθηκαν οι σχέσεις μου ακόμα και με την δύσκολη συνάδελφο. Τώρα απολαμβάνω πιο πολύ τα πάντα! Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου.» Ε.Ρ.

Footer
2833799