OGIBiz Website

Main Description
2847414

Menu
2833794
Main Description
2847609

Ολιστική Συμβουλευτική Ζωής 3* (3 stars)
3 Μέθοδοι Αυτοβελτίωσης σε 1 Συνεδρία

Space
2847612
Banner
2847610
Main Description
2833990

Η Ολιστική Συμβουλευτική Ζωής 3*, είναι μοναδική και καινοτόμα μέθοδος αυτοβελτίωσης και προσωπικής ανάπτυξης γιατί περιλαμβάνει 3 μεθόδους σε 1 συνεδρία: Την Συμβουλευτική, τις Τεχνικές N.L.P. και το ThetaHealing®.

  • Αυτές οι τρεις μέθοδοι, είναι τρία φωτεινά αστέρια που λάμπουν για σένα και σε οδηγούν στην δική σου πορεία προς μια καλύτερη ζωή σε όλα τα επίπεδα.
  • Είναι τα δικά σου τρία αστέρια επιτυχίας που θα έχεις κατακτήσει και θα φέρεις ως παράσημα για τον όμορφο αγώνα σου στην αυτοθεραπεία, στην αυτοβελτίωση, στην αυτοπραγμάτωση.
  • Είναι τρία αστέρια ενσωματωμένα μέσα σου ως δύναμη, εμπιστοσύνη και θετικότητα για τον νέο υπέροχο εαυτό σου.

Αν νιώθεις τώρα πως είσαι μέσα σε ένα κουτί ή μέσα σε ένα γκρίζο σύννεφο που δεν σε αφήνει να αναπτύξεις το νου σου, την ψυχή σου, τα όνειρά σου, τα ταλέντα σου, τις ιδέες σου, που δεν σε αφήνει να χαρείς και να λάμψεις, που δεν σε αφήνει να αγαπάς τον εαυτό σου και την κάθε σου μέρα, τότε χρειάζεται να μάθεις τον τρόπο για να βγεις ΤΩΡΑ από αυτό. Πρέπει να βγεις στην ελευθερία, στο φως, στην αγάπη. Να ανακαλύψεις τις άπειρες δυνατότητες που υπάρχουν εκεί έξω για σένα και που σε περιμένουν να τις αδράξεις και να τις χαρείς.

Θέλεις να είσαι μέρος ενός προβλήματος ή μέρος μιας λύσης;

Θέλεις να είσαι δημιουργός ή το φυλλαράκι στον άνεμο;

Θέλεις να έχεις όσα σου αξίζουν ή θα τα κοιτάς από μακριά με παράπονο;

Θέλεις να χαίρεσαι τον εαυτό σου και την ζωή σου ή θα μένεις στην θλίψη, στον θυμό, στον πόνο;

Το ξέρεις ότι σου αξίζουν τα καλύτερα και ότι μπορείς να τα έχεις;

Η σημερινή και σύγχρονη ζωή θέλει άμεσες λύσεις και αλλαγές γιατί όλα αλλάζουν και εξελίσσονται ραγδαία, έτσι το να ζητάς βοήθεια για να καλυτερέψεις την ζωή σου, είναι ένδειξη σοφίας, δύναμης και ωριμότητας. Και επειδή η ψυχή σου και η καρδιά σου γνωρίζουν όλη την αλήθεια σου, επειδή ο νους σου έχει θαυμάσιες και τεράστιες δυνατότητες, επειδή η μεταξύ τους συνεργασία κάνει θαύματα, κάθε συνεδρία θα είναι για σένα μια ευχάριστη έκπληξη και μοναδική εμπειρία αυτογνωσίας, αλλαγής και αποτελεσματικότητας.

Διαρκεί από 70 έως 90 λεπτά, ανάλογα με τις ανάγκες και τον ρυθμό που δίνει η ψυχή σου κάθε φορά, την οποία οφείλουμε να σεβόμαστε και να την ακούμε. Γίνεται διά ζώσης ή μέσω διαδικτύου μία φορά την εβδομάδα και για όσο διάστημα χρειαστεί μέχρι να φτάσεις στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Όμως, με την μέθοδο 3 Stars τα θέματα που σας απασχολούσαν ως τώρα, μπορούν επιτέλους να επιλυθούν οριστικά ακόμα και από τις πρώτες συνεδρίες. Διάβασε παρακάτω πιο αναλυτικά για το κάθε αστέρι ξεχωριστά. 

Star 1… Λίγα λόγια για την Συμβουλευτική

Η συμβουλευτική πατά πάνω στην θετική ψυχολογία και στα διάφορα εργαλεία αυτοβελτίωσης που έχει ο καθένας σύμβουλος στα χέρια του. Με σεβασμό στην ανθρώπινη ύπαρξη, βοηθά το άτομο να έχει και άλλες οπτικές, άλλο τρόπο σκέψης και συναισθήματος πάνω σε αυτό που τον απασχολεί, δίνοντας συμβουλές και προτρέποντας σε αλλαγή στάσης και νοοτροπίας. Μέσα από την καλλιέργεια της αυτογνωσίας και μέσα από την εσωτερική ενδυνάμωση που επιτυγχάνεται ως βάση, το άτομο αρχίζει να μεταμορφώνεται στην καλύτερη εκδοχή του εαυτού του.

Οι βασικές αρχές της Συμβουλευτικής είναι η ακεραιότητα, η αμεροληψία και ο σεβασμός. Ο κάθε Σύμβουλος χρειάζεται να έχει ενσυναίσθηση, να διευκολύνει και να υποστηρίζει τις προσπάθειές του πελάτη του προς την σωστή κατεύθυνση, να βοηθά στην ενίσχυση  των προσωπικών του αξιών, του δυναμικού του, των αντοχών του, των ονείρων του, των στόχων του, να είναι υποστηρικτικός σε δύσκολες εμπειρίες ζωής βοηθώντας το Συμβουλευόμενο να προσαρμόζεται, να αλλάζει και να ζει με ένα λειτουργικό και εποικοδομητικό τρόπο. Εν κατακλείδι, να συνεργάζεται με τον πελάτη του ενεργά, προωθώντας την ψυχική αρμονία και ενδυνάμωση.

Η Συμβουλευτική όπως και η Ψυχοθεραπεία, προέρχονται από διάφορες σχολές και ειδικότητες. Ακουμπά πάνω στους καθημερινούς πόνους και άγχη του σύγχρονου ανθρώπου, πάνω στους καθημερινούς προβληματισμούς και εμπόδια. Δεν ακουμπά σοβαρές ψυχικές ή νοητικές παθήσεις, ούτε σε κλινικές περιπτώσεις μανιοκατάθλιψης, κλινικής κατάθλιψης, διπολικότητας, σχιζοφρένειας κ.ά., που αφορούν άλλους επιστημονικούς κλάδους ψυχικής υγείας. Γίνεται και ομαδικά αλλά και ατομικά για πιο συγκεκριμένη στόχευση και γρήγορο αποτέλεσμα.                

Star 2… Λίγα λόγια για το Theta Healing®

Είναι μία πολύ σύγχρονη, ολοκληρωμένη και καινοτόμα Ενεργειακή-Κβαντική μέθοδος που διευκολύνει την θεραπεία και αυτοθεραπεία, προάγοντας την καλή υγεία, την ευημερία, την προσωπική ανάπτυξη και την αυτοπραγμάτωση σε όλους τους τομείς και σε όλα τα επίπεδα της ύπαρξης. Υποστηρίζει το άτομο  να δεχθεί  την άμεση θεραπεία και τις άμεσες θετικές αλλαγές, ενώ το ξεκολλά από το δράμα, την θυματοποίηση και την ανημπόρια.

Το Theta Healing® συνδέεται με τα κύματα Θήτα του εγκεφάλου, όπου έχει πάρει και την ονομασία του. Τα κύματα «Θ» είναι αυτά που εκπέμπονται λίγο πριν τον ύπνο, δηλαδή είναι μια βαθιά χαλάρωση. Με αυτόν τον τρόπο, μέσα από έναν καθοδηγούμενο ειδικό διαλογισμό μπορούν να έρθουν στην επιφάνεια όλα όσα χρειάζεται να αλλαχθούν ή να βελτιωθούν σε σένα, ως ζητούμενο.

Ως βοηθός-θεραπευτής, σε διευκολύνω ουσιαστικά να πας στον βαθύ υποσυνείδητο νου σου για να φτάσεις στις πραγματικές αιτίες όσων σε μπλοκάρουν και να λυθούν στο εδώ και τώρα. Διότι πολλές φορές οι αιτίες δεν είναι αυτό που φαίνεται με τις εκλογικεύσεις που κάνεις, αλλά κάτι πολύ πιο βαθύ και άγνωστο. Το υπέροχο είναι, ότι η θεραπεία σου έρχεται κατευθείαν από το Κβαντικό πεδίο των άπειρων δυνατοτήτων και από το άπειρο Πνεύμα.

Όλα είναι δυνατά μέσα στο Theta Healing® γιατί ό,τι συμβαίνει είναι μια συνδημιουργία της τριάδας: Πνεύμα-Θεραπευτής-Δέκτης. Είσαι ενεργός στην αυτοθεραπεία σου και συν-δημιουργός της νέας σου πραγματικότητας. Αυτή η θαυμάσια μέθοδος λειτουργεί βαθιά μέχρι και το DNA σου. Σε βοηθά να πας σε προηγούμενες ζωές, στην εμβρυακή σου φάση, σε προγονικούς προγραμματισμούς σου, σε όρκους, υποσχέσεις ή δεσμεύσεις που έχεις δώσει ασυνείδητα στον εαυτό σου ή που έχεις δεχθεί από άλλους, κ.ά.  Ό,τι θεραπεύεται στο τώρα, θεραπεύεται και στο παρελθόν και στο μέλλον.

Γι’ αυτό είναι η ιδανική για όσους έχουν ανοιχτό νου και καρδιά για να μπορέσουν να δεχθούν τα πολλαπλά οφέλη αυτής της ενεργειακής θεραπείας.

Η Μέθοδος Θήτα έχει αλλάξει και μετασχηματίσει τις ζωές πολλών χιλιάδων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο. Εάν υπάρχει οποιοσδήποτε τομέας της ζωής σου, υγείας, προσωπικός, επαγγελματικός, οικονομικός ή άλλος στον οποίο δυσκολεύεσαι, μπορεί να σε βοηθήσει πραγματικά και οριστικά. Υπάρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι  με τους οποίους έχω δουλέψει μαζί τους και που το βεβαιώνουν αυτό, μέσα από τις δικές τους θεαματικές αλλαγές.                                                                                        

Star 3… Λίγα λόγια για το N.L.P.                                     

Ή αλλιώς Νευρογλωσσικός Προγραμματισμός. Το N.L.P. είναι μία πολύ διαδεδομένη μέθοδος τις τελευταίες δεκαετίες. Οι Νευροεπιστήμες έχουν πλέον μετρήσιμες αποδείξεις για το πώς μας επηρεάζει το υποσυνείδητο τμήμα του νου, πώς δημιουργούνται και πώς αλλάζουν τα προγράμματα στους νευρώνες του εγκεφάλου. Και το πιο βασικό, μας αποδεικνύουν περίτρανα πια, τι ρόλο διαδραματίζει ο τρόπος σκέψης μας στην ζωή μας και πώς συνδέεται άμεσα με την Κβαντική Φυσική. Όλα ξεκινούν από εμάς και καταλήγουν σε εμάς, αλλά χρειάζεται να έχουμε γνώση, εφόδια και να κάνουμε την καλύτερη διαχείριση που μπορούμε για να έχουμε την ζωή που επιθυμούμε.

Μπορούμε να πούμε ότι το N.L.P.  είναι η νέα χρήση της γλώσσας του μυαλού ώστε να απαλλαγούμε από όσα μας καταπιέζουν, όπως από stress, άγχος, λύπη, θυμό, έλλειψη αυτοπεποίθησης και αυτοεκτίμησης, κρίσεις πανικού, και να μπούμε πιο αποτελεσματικά στην  επίτευξη στόχων, γρήγορη αποθεραπεία, βελτίωση σχέσεων, εσωτερική ενδυνάμωση, νόημα ζωής, κλπ. 

Το NLP είναι στηριγμένο σε μια πολύ απλή ιδέα, η οποία βασίζεται πάνω στις συμπεριφορές και προϋποθέσεις που χρειάζονται για να είναι κάποιος επιτυχημένος.

Συνιστάται σε άτομα που τους αρέσει να δουλεύουν πιο πολύ νοητικά, ενώ παράλληλα μπορούν να αυξήσουν την δυνατότητα της φαντασίας και της δημιουργικότητας μέσα από αυτήν.

Βασικό και πολύτιμο χαρακτηριστικό είναι ότι γινόμαστε συνειδητοί παρατηρητές του εαυτού μας και της ζωής μας, παίρνοντας τα θαυμάσια οφέλη της κάθε παρατήρησης. Ο νόμος της έλξης έχει άμεση σχέση με την δόνηση της παρατήρησης και μαθαίνουμε πώς να συντονιζόμαστε έτσι ούτως ώστε να έχουμε όσα είναι πραγματικά ωφέλιμα για μας.


Τα τρία αστέρια, οι τρεις πρακτικές που εφαρμόζονται σε μία συνεδρία, είναι αυτογνωσιακές και θεραπευτικές για πολλούς τομείς και πολλά επίπεδα όπως θα κατάλαβες. Η δική σου ευθύνη ως προς τον εαυτό σου είναι μεγάλη αν θέλεις πραγματικά να αλλάξεις προς το καλύτερο την ζωή σου και αν το έχεις αποφασίσει πραγματικά. Γιατί χωρίς την αμετάκλητη απόφασή σου, θα μπλεχτείς πάλι στο κουβάρι της επανάληψης που οδηγεί σε ματαίωση. Είμαι σίγουρη πως δεν το θέλεις αυτό για σένα, οπότε άδραξε την ευκαιρία. Κανείς άλλος δεν μπορεί να το κάνει για λογαριασμό σου. Εγώ είμαι εδώ για σένα και μπορώ να σου υποσχεθώ υπέροχες αλλαγές. Εμπιστεύσου και οδήγησε τον εαυτό σου σε αυτό που πραγματικά θέλεις.

Σου αξίζει και το μπορείς!

Footer
2833799