OGIBiz Website

Main Description
2847414

Menu
2833794
Main Description
2833985

Τheta Healing® experience

Horizontal Image Area
2833986

Ιδρύτρια αυτής της μεθόδου είναι η Vianna Stibal και διδάσκεται ακόμα και από την ίδια, σε 26 χώρες ως τώρα. Είναι μία πολύ σύγχρονη, ολοκληρωμένη και καινοτόμα Ενεργειακή-Κβαντική μέθοδος που διευκολύνει την θεραπεία και αυτοθεραπεία, προάγοντας την καλή υγεία, την ευημερία, την προσωπική ανάπτυξη και την αυτοπραγμάτωση σε όλους τους τομείς και σε όλα τα επίπεδα της ύπαρξης.

Υποστηρίζει ήπια και χαρούμενα το άτομο  να δεχθεί  την άμεση θεραπεία και τις άμεσες θετικές αλλαγές, χωρίς να κολλά στο δράμα και την ανημπόρια. Όλα είναι δυνατά μέσα στο Theta Healing® γιατί η θεραπεία είναι μια συνδημιουργία της τριάδας: Πνεύμα-Θεραπευτής-Δέκτης

Είναι ιδανική για όσους έχουν ανοιχτό νου και καρδιά για να μπορέσουν να δεχθούν τα πολλαπλά οφέλη αυτής της ενεργειακής θεραπείας.

Το Theta Healing® συνδέεται με τα κύματα Θήτα του εγκεφάλου, δηλαδή μέσα από βαθιά χαλάρωση του δέκτη, για να έρθουν στην επιφάνεια όλα όσα χρειάζεται να αλλαχθούν ή να βελτιωθούν.

Ο θεραπευτής, βοηθά τον δέκτη να πάει στο βαθύ υποσυνείδητο και να φτάσει στις πραγματικές αιτίες όσων τον μπλοκάρουν --που άλλες θυμάται και άλλες όχι--, για να λυθούν στο εδώ και τώρα. Το υπέροχο είναι, ότι η θεραπεία έρχεται κατευθείαν από το Κβαντικό πεδίο των δυνατοτήτων και από το άπειρο Πνεύμα. Οι αρνητικές πεποιθήσεις και τα δυσλειτουργικά προγράμματα που έχουν εγκατασταθεί μέσα στο υποσυνείδητο του δέκτη,  είναι αυτά που ευθύνονται για τα μπλοκαρίσματα, τις δυσκολίες και τα ψυχοσωματικά προβλήματα στη ζωή του. Μπορούμε να ονομάσουμε αυτές τις καταγραφές ως ο «εσωτερικός σαμποτέρ».


Αν και είναι από μόνη της μια πλήρης πρακτική, είναι επίσης ιδανική  για να συμπληρώσει κάποιος τις όποιες παράπλευρες εργασίες αυτοβελτίωσης και θεραπείας που ακολουθεί, επιταχύνοντας και διευκολύνοντας θεαματικά την όλη του προσπάθεια  προς το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Η Μέθοδος Θήτα έχει αλλάξει και μετασχηματίσει τις ζωές πολλών χιλιάδων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο. Εάν υπάρχει οποιοσδήποτε τομέας της ζωής σας, υγείας, προσωπικός, επαγγελματικός, οικονομικός ή άλλος στον οποίο δυσκολεύεστε, μπορεί να σας βοηθήσει πραγματικά και οριστικά. Υπάρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι  με τους οποίους έχουμε δουλέψει μαζί και που το βεβαιώνουν αυτό, έχοντας βιώσει θεαματικές αλλαγές.                                 

Oι θεραπευτικές συνεδρίες με το Theta Healing® Experience σας βοηθούν ΝΑ:

  1. ΑΠΑΛΛΑΓΕΙΤΕ από καρμικά, γονιδιακά ή επίκτητα βάρη και δυσαρμονίες, από ασυνείδητες δεσμεύσεις και υποσχέσεις, από ενεργειακές επιθέσεις τρίτων, από αόρατους δεσμούς που σας κρατάνε ανίσχυρους.
  2. ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΕΙΣEΤΕ περιοριστικά προγράμματα και πεποιθήσεις απ’ όλα τα επίπεδα του συστήματος σας, με θετικά και ενδυναμωτικά.
  3. ΕΠΑΝΑΣΧΕΔΙΑΣEΤΕ τη ζωή σας όπως εσείς ονειρεύεστε, δημιουργώντας αρμονία και ισορροπία στις σχέσεις, την υγεία, και την εργασία σας.
  4. ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙΣEΤΕ επιγνώσεις, ικανότητες και χρήσιμες συμπεριφορές που έχουν αδρανήσει, ή έχετε ξεχάσει.
  5. ΑΥΤΟΠΡΑΓΜΑΤΩΘΕΙΤΕ μέσα στην πλήρη υγεία και χαρά, έτσι όπως πραγματικά σας αξίζει, με εφόδια την αυτοπεποίθηση και την εμπιστοσύνη.
  6. ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΤΕΙΤΕ με τη γεναιοδωρία του σύμπαντος που σας στηρίζει, με την αφθονία του και τις άπειρες δυνατότητες, με την πληρότητα και την εξέλιξη που μπορεί να σας παρέχει.
  7. ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ με τον ανώτερο εαυτό σας για να πάρετε πολύτιμες πληροφορίες σε ό,τι σας απασχολεί, να ενωθείτε με τον ιερό σκοπό της ζωής σας, με το βαθύ νόημα της ύπαρξής σας, έχοντας τον πιο πολύτιμο βοηθό και οδηγό, το Αιώνιο και Άπειρο Πνεύμα!

Γιατί στον καθένα αξίζει να ζει με το καλύτερο δυναμικό του και να πετυχαίνει όσα επιθυμεί.

Νάνσυ φωτοπούλου

Footer
2833799