OGIBiz Website

Main Description
2847414

Menu
2833794
Main Description
2847510

Σχόλια πελατών

Main Description
2833893

"Όχι απλά ευχαριστημένη, αλλά ευτυχισμένη! Με την εργασία που κάναμε με 5 συνεδρίες, μπόρεσα να τακτοποιήσω παλιές συναισθηματικές εκκρεμότητες και να κάνω μια καινούρια αρχή! Ευγνώμων!!!!"  Α.Ζ.

"Είχα αρχίζει να μαραζώνω και να μη βλέπω φως πουθενά. Μέχρι που ξεκίνησα ατομικές Ολιστικές Συνεδρίες με την Νάνσυ. Μέσα στον 1ο μήνα είδα φως και μέσα σε 3 μήνες πέτυχα και ένα μεγάλο μου στόχο-όνειρο. Ευχαριστώ που με έμαθες να με αγαπώ και να με στηρίζω." Ε.Β.

"Μέσα σε έναν χρόνο άλλαξα σπίτι και μάλιστα έτσι όπως το ήθελα, άλλαξα ωράριο εργασίας, έκανα καλούς καινούριους  φίλους, βρήκα έναν υπέροχο σύντροφο. Τι άλλο θα μπορούσα να ζητήσω? Ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου την Νάνσυ για την υπομονή, την βοήθεια και στήριξη. Δούλεψα μαζί της με Ολιστική Συμβουλευτική 3 σε 1 και άλλαξε όλη μου η ζωή."    Ε.Κ.

"Έκοψα μια κακή συνήθεια χρόνων μόνο με μία συνεδρία ThetaHealing. Είμαι ευγνώμων!" Λ.Σ.

"Είσαι η χαρά της ζωής και η καλύτερη δασκάλα που είχα ποτέ!"   Α.Σ.

"Άγχος? Ποιο άγχος? Μέσα σε 3 συνεδρίες είδα αλλιώς τα πράγματα. Και τώρα νιώθω σχεδόν πάντα ήρεμη και καλά με μένα. Ευχαριστώ πάρα πολύ! Ήταν λυτρωτικό!"    Λ.Ξ.

"Οι πονοκέφαλοι πέρασαν , το σφίξιμο πέρασε, σταμάτησα να τρίζω τα δόντια μου στον ύπνο μου και όλα αυτά χωρίς χάπια! Μόνο με την πολύτιμη βοήθεια της Νάνσυ. Ευχαριστώ τόσο πολύ!" Κ.Π.

"Μετά την συνταξιοδότηση, έπεσα σε μεγάλη κατάθλιψη και τα πράγματα χειροτέρεψαν όταν πήγα σε ψυχίατρο και με πλάκωσε στα φάρμακα. Έγινα φυτό. Ευτυχώς μια γνωστή μού σύστησε την Νάνσυ και σώθηκα κυριολεκτικά! Μέσα σε 12 συνεδρίες όχι απλά ξανάγινα ο εαυτός μου, αλλά μου έκοψε και ο ψυχίατρος όλα τα φάρμακα αφού είδε την θεαματική μου βελτίωση. Τώρα είμαι πάλι δραστήρια και χαρούμενη. Είμαι βαθύτατα ευγνώμων που μπήκες στην ζωή μου και με βοήθησες τόσο πολύ!"    Λ.Π.

"Δεν είναι μόνο η θετική σου ενέργεια και η αγάπη που βγάζεις. Είναι και ο τρόπος που μεταδίδεις την γνώση. Μοναδική! Εύγε!"     Α.Ν.

"Όλες μας οι συνεδρίες ήταν μια ιδιαίτερα ξεχωριστή εμπειρία. Έχω αλλάξει τόσο θετικά που απορώ μαζί μου και φυσικά και οι άλλοι που δεν με αναγνωρίζουν… χαχαχαα"    Λ.Κ.

"Ευχαριστώ που ήσουν δίπλα μου στις πιο δύσκολες στιγμές μου και που με βοήθησες τόσο μα τόσο πολύ να σταθώ στο ύψος μου."      Μ.Κ.

"Νάνσυ μου με έσωσες εκεί που είχα απελπιστεί από τους πόνους. Μέσα σε 6 μέρες λύθηκε όλη μου η δεξιά πλευρά που δεν μπορούσα να κουνηθώ. Αφού μέχρι και ο γιατρός μου στην Αθήνα απόρησε πώς έγινα τόσο γρήγορα καλά. Ευτυχώς που σε βρήκα στο νησί και με έσωσες! Ευχαριστώ, ευχαριστώ, ευχαριστώ!"     Σ. Φ.

"Έχω γυρίσει όλο τον κόσμο και έχω κάνει πάνω από 100 διαφορετικές τεχνικές μασάζ και πάνω από 300 συνεδρίες σε τουλάχιστον 25 κράτη. Αλλά η ενέργεια, η αγάπη και η τεχνική της Νάνσυ είναι η 2η καλύτερη στον κόσμο, μοναδική και υπέροχη!"     Φ.Π.

"Ό,τι και να πω είναι λίγο για το πόσο πολύ με βοήθησες να πατήσω γερά στα πόδια μου και να φτιάξω αλλιώς την ζωή μου. Είμαι βαθύτατα ευγνώμων!"     Ζ. Π.

"Η Νάνσυ έχει έναν μοναδικό τρόπο να σε ταξιδεύει. Το μάθημα μαζί της είναι μια υπέροχη ανακάλυψη  σε κάθε βήμα, σε απορροφά. Έχει ενσυναίσθηση που την κατευθύνει στον καθένα μας χωριστά. Επίσης μου έκανε εντύπωση ότι τις γνώσεις τις οποίες έχει, καταφέρνει να τις μεταδώσει με ευκολία και αποδεικνύει όλα όσα πιστεύει μέσα από αυτές."     Γ.Κ.

"Κάποιες φορές νόμιζα πως ήσουν αυστηρή. Μετά κατάλαβα πόσο νοιαζόσουν για μένα, σε βαθμό που παθιαζόσουν για να με κάνεις να καταλάβω. Και ευτυχώς κατάλαβα… Ευχαριστώ για όλα!"    Κ.Π.

"Υπέροχη δασκάλα μας ευχαριστώ πολύ για όλη την διδασκαλία αυτούς τους μήνες και που με έκανες να νιώσω ότι μπορώ και είμαι έτοιμη να γίνω μια πολύ καλή Thai Practitioner. Σε ευχαριστούμε για τα εφόδια και την πολύ θετική παρουσία σου."     Α.Γ

"Μέσα σε μόλις 2 Ολιστικές συνεδρίες σώματος, ξεμπλόκαρε όλο το κορμί μου και ένιωσα πως ξεφορτώθηκα 20 κιλά βάρος. Ευχαριστώ τόσο πολύ!!"     Τ.Β.

"Η υπέροχη δασκάλα μας ήταν τόσο γενναιόδωρη και γλυκιά μαζί μας που συγκινηθήκαμε. Ευχαριστώ πολύ για την αποψινή εμπειρία! Ήταν μια αποκάλυψη για μένα!"     Κ.Κ.

"Μπορώ να σε παντρευτώ για να σε έχω συνέχεια στην ζωή μου? χαχαχα Ευχαριστώ καλή μου δασκάλα! Με βοήθησες πάρα πολύ!!!"       Α. Κ.

"Έχεις έναν μοναδικό τρόπο να μας μεταδίδεις όλα όσα γνωρίζεις. Έχεις έναν μοναδικό τρόπο να μας κάνεις να νιώθουμε μια οικογένεια, με αγάπη και χαρά! Συγχαρητήρια και ευχαριστούμε." Μ.Μ., Α.Ζ., Ε.Β., Μ.Κ., Ε.Φ., Ι.Β. (από γκρουπ σε σεμινάριο για τα τσάκρα)

Footer
2833799