OGIBiz Website

Menu
2833794
Banner
2833796
Horizontal Image Area
2833882

Ανθρωπιστικές Συμπληρωματικές & Εναλλακτικές Επιστήμες σε ΣΩΜΑ – ΝΟΥ - ΨΥΧΗ για υγεία, εσωτερική ενδυνάμωση & προσωπική ανάπτυξη.

Έχουμε έρθει στην εδώ ζωή για να βιώσουμε εμπειρίες που θα μας κάνουν να προοδεύσουμε και να εξελιχθούμε σε όλα τα επίπεδα. Οι εμπειρίες μας όμως χρειάζεται αν είναι ωφέλιμες και ποιοτικές χωρίς να πρέπει να περνάμε αναγκαστικά μέσα από δράματα και πόνους για να μαθαίνουμε. Το πάθημα-μάθημα είναι παλιάς πλανητικής ενέργειας. Πλέον, η ενέργεια της Γης μας διδάσκει ότι οφείλουμε να αλλάξουμε δόνηση και να απαγκιστρωθούμε οριστικά από παλαιού τύπου μοντέλα, χρησιμοποιώντας την εστιασμένη μας συνειδητότητα και τα ατομικά μας εφόδια.

Οι Κβαντικές ενέργειες μας αποκαλύπτουν επίσης τις άπειρες δυνατότητες δημιουργικότητας και υλοποίησης που μπορεί να έχει ο άνθρωπος, αρκεί να γνωρίζει τους τρόπους για να το πετύχει.

Η δύναμη του νου και της καρδιάς είναι επιστημονικά αποδεδειγμένη και μετρήσιμη, οπότε έχουμε ήδη μέσα μας τα πιο ισχυρά εργαλεία για να καταφέρνουμε όσα επιθυμούμε.

Με απόλυτο σεβασμό στην ψυχή και στον ρυθμό της, εσύ κι εγώ συν-εργαζόμαστε με αγάπη και χαρά για την αυτοπραγμάτωση σου και την καλύτερη ζωή που ονειρεύεσαι.

Οι καιροί άλλαξαν και απαιτούν άμεσες λύσεις αλλά με σωστές βάσεις.

Οι βοήθειες από ειδικούς δεν είναι πλέον ταμπού και μάλιστα είναι απαραίτητες όταν θέλουμε να βελτιώσουμε πράγματα ενώ δεν ξέρουμε το πώς. Γιατί όλα γίνονται όταν γνωρίζουμε τον τρόπο και όλα αλλάζουν όταν έχουμε θέληση και απόφαση.

Όμως οι βοηθοί, μέντορες, σύμβουλοι, δάσκαλοι, οφείλουν να ενισχύουν το άτομο με τρόπο που θα ανοίξει τα φτερά του και θα πετάξει μόνο του, χωρίς να εξαρτάται αιωνίως από βοηθούς-δεκανίκια.

Διότι το ζητούμενο δεν είναι μόνο να μάθεις τον εαυτό σου αλλά και να τον μεταμορφώσεις γρήγορα σε αυτόν που θα σε πάει σε μοναδικές ευκαιρίες και θαύματα.

Εάν ζητάς να πατήσεις σε γερές βάσεις για να κάνεις το δικό σου μαγικό πέταγμα στην ζωή, ή το δικό σου αξέχαστο ταξίδι, να θυμάσαι για αρχή δύο σημαντικά πράγματα:

  1. Το αξίζεις και
  2. Το μπορείς!

Μην επιτρέψεις σε κανέναν και για κανένα λόγο να σε πείσει για το αντίθετο!

Πάρε την ζωή σου στα χέρια σου και ανοίξου σε όσα θα σε κάνουν να αγαπάς βαθιά και αληθινά εσένα, την ζωή, τους άλλους.

Επένδυσε σοβαρά στον εαυτό σου, στον μόνο πραγματικό σου καθοδηγητή που ανυπομονεί να σε πάει σε πιο ευτυχισμένα πεδία.

Μάθε να ανακαλύπτεις τα μυστικά της ψυχής σου και να την ακούς. Μάθε τι σε σαμποτάρει και σε ακινητοποιεί. Μάθε όσο πιο πολλούς τρόπους- εργαλεία μπορείς για να διαχειρίζεσαι την καθημερινότητα αποτελεσματικά και χωρίς περιττό άγχος. Μάθε να ζεις με την υπέροχη εκδοχή του εαυτού σου φτιάχνοντας όμορφες σχέσεις και εργασία. Μάθε να έχεις αυτοπεποίθηση, ελκυστικότητα και δύναμη.

Η ζωή δεν είναι ατελείωτη αλλά ούτε και μικρή, οπότε κάνε κάτι ΤΩΡΑ.

Γιατί ναι, και το αξίζεις και σίγουρα το μπορείς! Αρκεί να θέλεις να μάθεις το πώς.

Και μαζί μπορούμε σίγουρα να το καταφέρουμε!

Main Description
2833878

Τι λένε για μένα

Testimonial
2833879

Όχι απλά ευχαριστημένη, αλλά ευτυχισμένη! Με την εργασία που κάναμε με 5 συνεδρίες, μπόρεσα να τακτοποιήσω παλιές συναισθηματικές εκκρεμότητες και να κάνω μια καινούρια αρχή! Ευγνώμων!!!! Α.Ζ.

-

Είχα αρχίζει να μαραζώνω και να μη βλέπω φως πουθενά. Μέχρι που ξεκίνησα ατομικές Ολιστικές Συνεδρίες με την Νάνσυ. Μέσα στον 1ο μήνα είδα φως και μέσα σε 3 μήνες πέτυχα και ένα μεγάλο μου στόχο-όνειρο. Ευχαριστώ που με έμαθες να με αγαπώ και να με στηρίζω. Ε.Β

-

Μέσα σε έναν χρόνο άλλαξα σπίτι και μάλιστα έτσι όπως το ήθελα, άλλαξα ωράριο εργασίας, έκανα καλούς καινούριους  φίλους, βρήκα έναν υπέροχο σύντροφο. Τι άλλο θα μπορούσα να ζητήσω? Ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου την Νάνσυ για την υπομονή, την βοήθεια και στήριξη. Δούλεψα μαζί της με Ολιστική Συμβουλευτική 3 σε 1 και άλλαξε όλη μου η ζωή. Ε.Κ.

-

Έκοψα μια κακή συνήθεια χρόνων μόνο με μία συνεδρία ThetaHealing. Είμαι ευγνώμων! Λ.Σ.

-

Είσαι η χαρά της ζωής και η καλύτερη δασκάλα που είχα ποτέ! Α.Σ.

-

Main Description
2833798

Δειτε περισσότερες μαρτυρίες ευτυχισμένων ατόμων ... [Συνέχεια]

Space
2833883
Horizontal Image Area
2833797

Βιογραφικό
Νάνσυ Φωτοπούλου

Better Life Coach


e-mail: fo.nancy@gmail.com

τηλ: 6936217246

FΒ: Nancy Fotopoulou

Μια βαθιά εσωτερική ανάγκη προσφοράς και σύνδεσης με συνοδεύει από παιδί. Μετά από 20 χρόνια δραστηριοποίησης στον χώρο της μόδας, μια έντονη εσωτερική παρακίνηση με οδήγησε σε έναν σκοπό ζωής: Nα βοηθώ τους ανθρώπους να φέρουν την ευεξία στο σώμα τους και την ζωή τους. Να ανακαλύψουν τον κρυμμένο θησαυρό που έχουν μέσα τους ούτως ώστε να φτάσουν σε αυτό που θέλουν. Να πατήσουν γερά στα πόδια τους και να πετάξουν προς την ευτυχία και την αυτοπραγμάτωση. Η αυτογνωσία και η εσωτερική ενδυνάμωση είναι η ουσία και το εφαλτήριο για να πετυχαίνουν, να αγαπούν, να ευημερούν, να είναι πραγματικά χαρούμενοι άνθρωποι.

Μάθετε περισσότερα

Space
2833884
Footer
2833799